Овен Не бъдете прекалено взискателни към половинката си. Това ще доведе

...
Овен Не бъдете прекалено взискателни към половинката си. Това ще доведе
Коментари Харесай

Как зодиите ще прекарат Свети Валентин

Овен

Не бъдете прекомерно взискателни към половинката си.  Това ще докара единствено до непотребни свади. Прекарайте деня умерено, без доста, доста вървене напред-назад.  А вечерта заложете на сантиментална вечеря.

Телец

Най-хубаво ще си изкарате празника  у дома.  Украсете с балони, заложете на хубаво вино и изискана храна. Отдайте се на приятни диалози с половинката и  завършете уместно вечерта в леглото.

Близнаци

Денят ви ще е под напрежение, а вие имате навика да си изкарвате нервите на най-близките.  Много значимо е да не налагате мнението си и да оставите сътрудникът да провежда празника.  Освен това помнете, че този период  въобще не е подобаващ за съществени диалози . Изживейте си мига и толкоз.

Рак

На 14 февруари ще би трябвало да направите  някакъв компромис  или пък жест към своя сътрудник. При това никога не трябва да му натяквате, че се жертвате поради него. Приемете го просто като благородна постъпка.  Ако го извършите, ви чака доста прелестен и прочувствен празник.

Лъв

Имате предпочитание за фанфари и бурно празнуване и  несъмнено ще е добре да му се отдадете . Посетете  шумно и радостно заведение  и ще си изкарате отлично с колегата. Ако пък не сте обвързани, то бъдете подготвени за много забавни запознанства в късните часове на нощта.

Дева

На множеството от вас никак не им е до празнуване, само че ще би трябвало да измененията настройката си.  14 Февруари се обрисува превъзходен ден за вас , изключително, в случай че посетите с половинката си някакво забавно събитие, отидете на спектакъл, а за какво не и на къса екскурзия.

Везни

Бъдете подготвени за огромни разходи. Ще ви се желае да зарадвате обичания човек със безценен подарък  и звездите ви поучават да го извършите без съмнение.  Ще видите, че насладата му ще накара изхарчената сума да ви наподобява смешна.  Купете подаръка на 13 Февруари.

Скорпион

Вашият сътрудник ще се усеща много по-особено през днешния ден. Ще преиначава всяка ваша дума, колкото и доброжелателна да е тя. Затова съветът към вас е да заложите на  откровените самопризнания и благодарности, че този човек е до вас и ви обича.  Това ще промени отрицателната му настройка и ще направи празника ви доста трогателен.

Стрелец

Ако от много време обмисляте някаква сериозна стъпка в интимния ви живот (независимо каква),  в този момент е моментът да я извършите.  14 Февруари за вас е ден на значима смяна и в случай че я осъществите,  ще ви донесе единствено позитивни резултати в следствие.

Козирог

Може би вашият сътрудник няма да ви сервира изненадата, която ви се желае, само че вие не би трябвало да се цупите. Напротив, 14 февруари е ден, в който би трябвало да изкажете вашата признателност.  Дръжте се благо и топло и ще видите, че празникът ви ще бъде по-прекрасен даже от първичните ви упования.

Водолей

Ще получите освен чудесна изненада, само че има огромна вероятност  да ви предложат брак ! Звездите поучават да отговорите позитивно единствено, ако  в действителност го желаете , а не под въздействието на страстта и сантименталната конюнктура.

Риби

Независимо дали сте обвързани, на 14 Февруари ще има доста обожатели към вас.  Ако си нямате сътрудник, умерено се отдайте на флирт, само че съществено се отнесете единствено към този, който завоюва същински благосклонностите ви. В случай, че си имате сътрудник, бъдете деликатни и дистанцирани с ухажорите, с цел да не го обидите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР